Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

'Madde' bağımlılığı

Televizyonda yeni bir kaza sigortası reklamı var. Hani şu Engin Altan Düzyatan'ın oynadığı... Aracın son derece gelişmiş teknolojik donanımları var ama kazaları önlemeye yetmiyor tabii ki. Bizim Altan da, ara sokaktan çıkan meyve satıcısının triportörüne çarpmaktan kurtulamıyor.
Gelin görün ki bizimki, diğer sürücünün durumunu sorup 'Geçmiş olsun' diyeceği yerde sigorta hizmetini anlatmaya devam ediyor. Zavallı adamın sağlık durumundan ziyade, merak ettiği tek şey ise devrilen kasalardaki elmaların Amasya'dan mı yoksa Niğde'den mi toplandığı... İşte giderek daha 'maddeci' bir toplum olduğumuzu gösteren yeni bir örnek daha... Evet reklam, daha dikkat çekici olması adına biraz 'fantastik' ögelerle süslenmiş olabilir. Ama bu, 'insanlığımızı' tümden unutmamıza bir mazeret oluşturmamalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA