Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Haftanın oyuncusu

Haddim değil tabii ama her hafta gözüme çarpan usta oyunculuk performanslarını bu köşede sizinle paylaşmayı adet edindim. Bana göre bu haftanın oyuncusu, Yeşim Ceren Bozoğlu... FOX'un yeni dizisi 'O Hayat Benim'de canlandırdığı 'Üvey Anne Nuran' rolünü almış, kulak memesi kıvamına gelene kadar yoğurmuş ve tül inceliğinde açıp 40 kat baklava yapmış...
Hele ceset saklama sahnesinde, izleyenlerin yüreğine saldığı dehşet ve gerilim duygusunu pek az oyuncu verebilirdi. Belli ki oyunculuk tüyoları verdiği kitapları boşuna yazmamış.
İlk bölümde Keremcem ısınma turlarındaydı ama kitlesini bu sefer de tatmin edeceğinin işaretlerini verdi.
Sinan Albayrak zaten bu köşenin ayrıcalıklı oyuncularından. Bizim kredimize ya da torpilimize ihtiyacı yok tabii ki ama bu kez de inancımızı boşa çıkarmadı. Ezgi Asaroğlu'nun doğallığı, dizinin inandırıcılık katsayısını artıracak en önemli unsur gibi görünüyor. 'Efsun' karakterine can veren Ceren Moray'ın oyunculuğu ise neredeyse gözle takip edilemeyecek bir hızla büyüyor.
Pazar günleri drama yokluğu çekilen ekranlarda, FOX'un yeni dizisi iş yapacak gibi görünüyor. Özgün senaryosu ve Merve Girgin'in usta işi yönetmenliği, gelecek haftalarda diziyi daha yükseklere taşıyacağa benziyor.
Bir hayatın nasıl çalındığına tanıklık etmek isteyenler, 'O Hayat Benim'de beklediklerinden fazlasını bulabilirler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA