Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sonra çıkar oyunu

Ali İhsan Varol'un Fox ekranlarında sunduğu Kelime Oyunu, ünlülerin katılımıyla giderek renkli bir hal alıyor. Bu haftanın yarışmacıları arasında Keremcem de vardı. Ali İhsan Varol sordu, Keremcem tek harf almadan ve bir saniye bile düşünmeden doğru yanıtları tıkır tıkır verdi. Öyle ki, 14'üncü sorunun doğru yanıtı olan 'Namütenahi' kelimesini bile tek harf istemeden şıp diye buluverdi...
Başta oyuncu arkadaşları olmak üzere stüdyodaki herkesin ağzı hayretten bir karış açık kalmıştı. Seyirci, Keremcem'in IQ seviyesi konusunda iddialara tutuşmaya başlamışken, gerçek ortaya çıktı. Sunucu Ali İhsan Varol şaka olsun diye doğru yanıtları önceden Keremcem'e vermiş, ünlü şarkıcı da oyunculuk yeteneğini kullanarak 'şovunu' yapmıştı.
Daha sonra gerçek yarışmaya geçildi. Ama pek değişen bir şey yoktu. Keremcem, 9 bin puan gibi sezonun kırılması güç rekorunu eline geçirip genel kültürü ve kelime haznesi ile herkese şapka çıkarttırdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA