Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Aklımı geri ver Lior!

Yetenek Sizsiniz'de özel bir gösteri yapan mentalist (psişik ve doğaüstü güç gösterilerini, sahnede insanları etkilemek için kullanan illüzyon sanatçısı) Lior Suchard'ın muazzam performansı bende akıl fikir bırakmadı. Hani sokak deyimiyle "Adam aklımı aldı" desem, yeridir.
Suchard resmen zihin okuyor! Özgü Namal'ın sadece gözlerinin içine bakarak ilk aşkının ismini (Altan) kağıda yazıverdi. Yine aynı yöntemle Eser Yenenler'in bankamatik kartı için kullandığı şifreyi yazıp gözleri hayretten fal taşı gibi açılan Eser'e gösterdi. Hele bir para numarası vardı ki, insanın beyin devrelerini yakması işten bile değildi! Salondan rastgele insanları seçti, onlara rastgele kağıtlar seçtirdi. Sonra yine seyircilerden aldığı 10 liralık banknotu saklattı. Herkesten aldığı dört-beş haneli sayıları topladı, sonunda çıkan numara o saklattığı 10 liralık banknotun seri numarası çıkmasın mı! Bitmedi... Sahnede arkası dönük bekleyen kişiler yüzlerini döndüğünde, ellerindeki kağıtların üzerinde sırayla o seri numarası çıkmasın mı?
En çok da Lior'un final cümlesine bayıldım: "Görüyorsunuz ki zihninizden geçenleri okuyanlar olabilir. Bu nedenle her zaman pozitif düşünün..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA