Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kamyon arkaları doldu!

Ben kamyoncu derneklerinin yöneticilerinin yerinde olsam, Survivor All Star yarışmasından sonra Turabi'ye özel bir şilt verirdim. Çünkü onun sayesinde kamyon kasalarının arkaları özlü sözlerle dolacağa benziyor!
Turabi belli ki yarışmaya fizikkondisyon olarak hazırlanmayı bırakıp kendisini aforizmalar içeren kitapları ezberlemeye vermiş.
Öyle ki, Ada Konseyi öncesi arkadaşlarından izin isteyip "Ben biraz yalnız kalayım da şu akşamki dörtlüğümü ezberleyeyim" filan diyor! Son Ada Konseyi'nde Duygu'nun ismini kağıda yazmadan önce söyledikleri ise Turabi Vecizeleri Külliyatı'nın zirve noktasıydı:
"Her insan huzur verir. Kimileri gelince, kimileri de senin gibi gidince... Ben hep gitmişimdir. Kiminin hoşuna, kimilerinin de zoruna... Gidene kal demek zavallılara, kalana git demek terbiyesizlere, dönmeyene dön demek acizlere, hak edene git demek ise asillere yakışır..." Ahh, ah!
Yanarım yanarım, Nihat Doğan'ın son anda yarışmadan çıkarılmasına yanarım... Turabi ile karşılıklı özlü söz atışmasına girdiler mi, Çiçek Abbas filminin minibüs şoförlerini aratmazlardı vallahi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA