Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Ezel'in düşmanı kim olacak?

Savaş çığlıkları atılıyordu Ezel ile ilgili... Sanki bitse, gitse birileri sevinecekti. Ama olmadı. O çığlıklar şimdilik yarım kaldı. Senarist arkadaşlar yine beşinci vitesle yol almaya başladılar. Ve birdenbire karşımıza Ramiz dayının düşmanı Kenan Birkan diye birini çıkardılar. Daha doğrusu adı var, kendisi yok Kenan Birkan'ın. Ama merak uyandırıyor işte. Ve efsaneler de böyle doğuyor demek ki... Şimdi herkes cismini değil; ismini bildiği Kenan Birkan'la ilgili konuşuyor; kim olmalı diye...

ŞENER ŞEN İLK SIRADA
Şener Şen şu anda bir numarada... "Tuncel Kurtiz ile Şener Şen bir karşılıklı oynasalar" diyorlar. (Döktürürler tabii karşılıklı.) Sonra Uğur Yücel var bir de... Ama konuşuluyor bunlar, bir girişim yok. Anlayacağınız bir destan bekliyor TV izleyicisini. Ezel'in senaristlerine duyurulur; beklenti çok ama çok yüksek. Haydi kaleminize kuvvet! Bu arada Bahar'ın ölümü de fena oldu. Onca kötünün arasında iyiler mi ölür hep diye düşünebilirsiniz... Bahar öldü çünkü başka bir dizide başka bir kimlik olarak yer alacak. Bu da TV dünyasının oyunlarından biri işte!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA