Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜNAYDIN'LA KANTİN

1 film bir dizi

'THE NICE GUYS'
Geçtiğimiz aylarda izleyici ile buluşan 'The Nice Guys', son yıllarda ortaya çıkan en güzel Hollywood yapımı komedi filmlerinden. Bizim için artık yarı Türk sayılan Russell Crowe ve usta oyuncu Ryan Gosling'in başrollerini paylaştığı filmde, gizem ve aksiyonun serin serin estiğini, komedinin gümbür gümbür aktığını rahatlıkla söyleyebiliriz. 1970'li yıllarda geçen film, o zamanın atmosferini çok güzel yansıtmakla birlikte klişelerin de önünde duruyor. Esrarengiz bir kızı arayan bir dedektif ile bir araştırmacının yollarının kesişmeleri ile başlyor film. Aksiyon ve komedi dolu bir hikayeyi konu alan yapım, izlenmeye değer.

'THE NIGHT OF'
Amerikan yapımı suç-gerilim temalı, dokuz bölümlük bir mini dizi olan 'The Night Of', ilk bölümünden son bölümüne kadar sizi gerim gerim gerecek bir yapım. Hikayesi, işlenişi ve çekimleriyle oldukça başarılı olan 'The Night Of'; bir kızı öldürmekle suçlanan gencin dava sürecini anlatıyor. Genellikle mahkeme ve hapishane mekanlarında geçmesine rağmen gerilimi hiç bitmeyen dizinin başrollerinde ise Riz Ahmed ve John Tutturo bulunuyor. Son zamanların en fark yaratan yapımlarından biri olan 'The Night Of', izleyici ve eleştirmenlerden de yüksek not aldı. İzlemeden geçilmemesi gereken bir dizi olarak öneriyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA