Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜNAYDIN'LA KANTİN

Odam mükemmel

Ben ünlü mimar Nizam Bozkur. Daha küçükken hep bir şeyleri tamir etmeye çalışır, sürekli bozulan eşyalar için komşulara giderdim. Önce musluklardan başladım. Sonra bütün odalara yayıldım. Ama tabii program haline getirmek benim aklıma gelmedi. Daha sonradan televizyon izleyerek kendimi geliştirdim. Şimdi severek takip edilen bir programım var ve her hafta 'Gel bizim evi de yap' diye binlerce istek alıyorum. Ben de gençlere yol göstermek için bu tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istedim. Yetenekliyseniz, elinize geçen her şeyi tamir ediyor ve yetinemiyorsanız, buyrunuz programcılığa. Siz de bu yazı sayesinde, diğer evlere yolculuk edecek ve yeteneklerinizi rahat rahat sergileyebileceksiniz.

Sömürün
Evet, yanlış duymadınız. Her anlamda bulduğunuz aileyi sömüreceksiniz. Onları iyi tanıyın. Siz bir hayır işi yapıyorsunuz ve bunu seyircinin gözüne
sokmak, burada büyük önem arz ediyor. Ailenin zaaflarından faydalanın. Zayıf yönlerini iyi öğrenin. Programın ilerleyen saatlerinde, reytingleri artırmak için fazlasıyla lazım olacak bu bilgiler.

Ağlatın
Duygu patlaması yaşatın. İşte öğrendiğimiz bilgiler burada işe yaramaya başlıyor. Eşini mi kaybetmiş? Onun üzerine oynayın. Hastalığı mı var? Sürekli hastalığının ne kadar kötü olduğundan, onu ne kadar güçsüz düşürdüğünden bahsedin. Ağlayana kadar devam ettireceğiz bunu. Zaten hemen gözyaşları geliyor. Sonrasında da reytingler bizim beklediğimiz seviyelere çıkmaya başlıyor.

Şimdi yetenekler
Artık yetenek kısmına geçebilirsiniz. Ailenin üzerine gitmeyi hiçbir zaman bırakmıyoruz tabii. Sadece geçici olarak yeteneklerimizi gösterip kaldığımız yerden devam ediyoruz. Ama burası çok da önemli olmayan kısım. Burayı kısa tutun ve aileye ne kadar güzel bir şey yaptığınız kısma geçin.

Final ağlaması
Tabii burada aileye çok güzel bir şey yaptığınız için, zaten final ağlaması kendiliğinden gelecektir. Sakın tereddüt yaşamayın. Evlerini yeni baştan yapıyorsunuz onların. Tabii ki de ağlayacaklar. O yüzden burası programın en rahat kısmı.

Tebrikler!
Artık siz de çok izlenebilir ve bir evden diğer eve, yeteneklerinizi doya doya sergileyebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA