Türkiye'nin en iyi haber sitesi
OKAN CAN YANTIR

Haftanın en'leri

VINE: Twitter'ın görüntülüsü diyorlar. Henüz teşrif etmedim, şöyle bir göz gezdirdim. Şimdilik Fashion Week backstage'i ve bir yemek programının kullanılmayan görüntüleri mezarlığını andırıyor. Isınamadım...
MessageMe: Ne kadar çok mesajlaşma imkanımız varsa, birbirimizden o kadar çok uzaklaşmıyor muyuz zaten? Bu da yenisi. Bana göre mi, hayır; WhatsApp neyimize yetmiyor!
Ahmet Çakar: "UEFA'nın kura çekimlerinde hile var" dedi, ortalık ayağa kalktı. Canlı yayında hileli kura çekerek, ispat etmeye çalıştı. Konuşuldu mu; evet. UEFA kulislerinde bir etki yapmış mıdır; hayır. "Yancı Infantino" kelimesi biraz gönül kırıklığı yaratır, o kadar. Ama Ahmet Hoca gönül almasını bilir...
Uğur Meleke: Memleketteki en nazik, en 'güzel' adamlardan biri. Aynı gazetede yazdığı Hasan Cemal'in, işine son verilmesine neden olan yazısını; kendi blog'unda yayınlayacak kadar da doğru bir adam.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA