Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Nerede çokluk...

Diyorlar ki; "Tatlıses keşke sadece şarkı söylemekle yetinseydi, ticarete hiç girmeseydi de başına bu işler gelmeseydi..." Etrafında bu kadar 'yiyici' olduğu sürece bu mümkün müydü acaba? Ağalık kültürünün hüküm sürdüğü topraklardan gelmiş bir adam o. Kapısına gelip iş-para dilenenleri geri çeviremeyecek bir anlayışla yetişmiş.

KÜÇÜLTÜRSEN BÜYÜRSÜN
Öyle görmüş, öyle öğrenmiş. Sesiyle kazandıkları; sayıları ne kadar çok olursa olsun, baktığı kadınlara ve çocuklarına gani gani yeterdi de... İşte Tatlıses köyünün nüfusu çok kalabalık! Yüzlerce insan ondan medet ummuş, eline bakmış hep. O da belli ki her batırdığı işin yarasını, başka bir işe bodoslama girerek kapatmaya çalışmış ve içine çekildiği girdap büyüdükçe büyümüş. Bundan sonrası önemli artık... Umarım iyileşince mümkün olduğu kadar basit ve sade bir hayatın, aslında en büyük lüks olduğunu o da anlar. Etrafındaki gereksiz kan emici kalabalığı bir güzel temizler. Hep söylerim; hayatını ne kadar küçültürsen aslında o kadar büyürsün. Hırsı sözlüğünden kaldırırsan, beklentilerini sadece huzura yönlendirirsen, "Azıcık aşım kaygısız başım" yaşam düsturun olursa, mutluluğun o kadar ihtişamlı olur. Diliyorum ki, İbo da bunu anlar. Hem belki o zaman siniri de kalmaz, kadın dövmekten de vazgeçer.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA