Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Adamı gişeden eder

Cuma akşamı evde oturmuş keyifle 'Beyaz Show'u izliyorum.
Sabırsızlıkla beklediğim 'Kurtuluş Son Durak' isimli filmin bütün kadın oyuncuları karşımda. Programı açar açmaz ekrandan salonuma enerji, dahası kalite taşıyor.
Ohh süper, aldım limonlu çayımı da elime, stüdyodaki makaraya ortak olmaya karar verdim. Fakat hevesim kursağımda kaldı. Adını bilmediğim, şu anda da öğrenmek için zaman harcamaya hiç niyetimin olmadığı bir kadın; muhabbetin, kelimenin tam anlamıyla içine ediyor! Muhtemelen sade kahveye ihtiyacı var... Zincirinden boşanmış gibi... Sürekli konuşuyor; "Aslında ben bu filmde oynamak istemedim ama aşırı ısrar ettiler, kıramadım" falan diyor!
Sen kimsin de böyle bir filmde, böyle bir kadroda oynamak için nazlanacaksın yavrucum?
Bir de Beyaz'ın gereksiz gazlamasıyla sürekli berbat şarkılar söylüyor, hopluyor, zıplıyor.
Ya biri şunu sustursun n'olur diyorum, sesim stüdyoya ulaşmıyor.

ZARARLI ÇIKARSINIZ
Hani söz konusu filmden hiç haberim olmasa; konuyu bilmesem, senaryodan haberim olmasa sadece bu antipatik arkadaş yüzünden direkt 'gidilmeyecek filmler' arasına koyacağım.
Bu yüzden yapımcılara tavsiyem; bu arkadaşı promosyon turlarında evde bıraksınlar.
Kendi kendine zıplasın, şarkıları katletsin, "Beni kimler kimler istedi de filminde oynamadım" desin, takılsın işte orda...
Yoksa zararlı çıkarsınız, benden söylemesi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA