Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ÖNCEL ÖZİÇER

Sizden bir halt olmaz

Sonra neden İzmir kulüpleri bu halde... Avuç kadar şehirde birbirini boğazlamaya bu kadar meraklı taraftarlar olursa; ne Karşıyaka'dan ne Göztepe'den ne de Altay'dan bir halt olmaz tabii...
Geçen hafta Karşıyaka-Göztepe maçı vardı ve benim maç günü sosyal medyayı takip ederken midem bulandı.

PAÇOZLUK DİZ BOYU
Kadın olsun, erkek olsun, iki takımın bazı taraftarları o kadar avam, o kadar kalitesiz, o kadar cehalet örgülü bir tablo çiziyordu ki yaşadığım şehirden utandırdılar beni.
Özelikle 'bazı' kelimesini kullanıyorum, iki takımın da şerefli tarihine ihanet etmeyen gerçek ve efendi taraftarları üzerine alınmasın.
Rezil bir 'kocanız geliyor hazırlanın' jargonu, Göztepe'nin z'sini 't' olarak yazmalar vs. Aman ne komik, ne yaratıcı!
Sonra maç esnasında sanki İzmir'de çok stat varmış gibi tribünleri yakıp yıkmalar, şifreli pankartlar hazırlayıp küfür etmeler, kavgalar, dövüşler vs...
Paçozluk, serserilik, kalitesizlik diz boyu...
Maçtan önce ve sonra toplanıp şehrin sokaklarını ağza alınmayacak küfürlerle çınlatmak da çabası...
Kısacası birçok İzmirli, neden kendi şehirlerinin takımlarını desteklemedikleri, hatta hiçbir sempati besleyemedikleri o gün bir kez daha anladı.
Bu antipatik saldırganlar yüzünden!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA