Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Sürükleyici bir dizi ‘The Night Of’

Kriminal dizileri sevenler, bu diziye bayılacak. 'The Night Of', esasen bir mini dizi; dokuz bölümden oluşuyor. Fakat ilk bölümünde öyle sağlam başlıyor ki, dokuz bölümü iki günde bitiriveriyorsunuz. Sonra da 'Haydaaa neden bitti? Keşke ikinci sezonu da çekilse' diye kendi kendinize söyleniyorsunuz.
Efendim hikayemiz; Amerika'da yaşayan Müslüman bir ailenin, çalışkan, edepli, söz dinleyen, takdirlik kıvamdaki oğlunun, (Riz Ahmed) bir gece arkadaşlarıyla bir ev partisine gitmek istemesiyle başlıyor. Son dakikada arkadaşı tarafından ekilen çocuk, babasının taksisini alıp partiye tek başına gitmeye karar veriyor. Ancak taksiye yolcu olarak binen bir genç kız, kahramanımızın tüm hayatını alt üst ediyor. Gerisini yazmayayım, meraklısı izlesin. Hatta girişte de yazdığım gibi kriminal dizi severler mutlaka izlesin. 'Sistem en masumumuzu bile ne hale getirebiliyor; iyi görünenler gerçekten iyi, kötü görünenler gerçekten kötü mü?' gibi sorular elinizde kalıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA