Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

YEEZY modası yoooo hayıııııır!

Birileri bizimle kafa buluyor. Mesela şu fotoğrafta gördüğünüz kombinin başka bir açıklaması olamaz. Ve bu birilerinden birisi de Kanye West ile karısı Kim Kardashian... Kanye West'in müziğini beğensem de, tavırlarının hiç hayranı değilim. Adamın egosu öyle şişkin ki, uzaydan görülebilir! Kendini dünyanın ennnn yakışıklı, ennn başarılı, ennn akıllı, ennn iyi müzisyeni, ennn seksi erkeği ve şimdi de ennn cool moda tasarımcısı zannediyor. Ayarları bozulmuş bir kişilik. Neyse...
New York Moda Haftası çerçevesinde, markası YEEZY'nin dördüncü sezonunu tanıtan Kanye'nin koleksiyon PR'ını da defilesinden önce karısı Kim Kardashian yaptı. New York sokaklarında içine transparan mavi bir sutyen, mini jean şort, üstüne kocasının jean ceketini giyerek, YEEZY'nin dördüncü sezonundan çizmeleriyle salınınca ortalık karıştı tabii.
Plastikten yapılmış, bacaklarını hatta pedikürünü bile gösteren diz üstü çizmeleri tam bir moda kabusuydu çünkü. Yok artıktı. Ama şıklığı, rüküşlüğü takan kim? Önemli olan tek bi' şey var, o da adından söz ettirmek. Kardashian'ın çizmelerini gören bir arkadaşım şöyle dedi: "Bak Ayşe, eğer bu çizmeler moda olursa ben Jüpiter'e taşınıyorum!" Ben de diyorum ki yeterince söz edildi, artık çizmeleri imha edebilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA