Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Başak Dizer’in 18’lik fotoğrafı

Kıskançlık kötü şey ama işte tam da böyle bi' şey. Türkiye'nin en yakışıklı, en popüler, en arzulanan erkeği Kıvanç Tatlıtuğ ile evli diye, Başak Dizer'e yapmadığını bırakmayan bir kitle var. Neden?
Çünkü mutlular, çünkü kendi dünyalarında usul usul yaşıyorlar, çünkü didiklenecek olay bulunamıyor ve çooook kıskanılıyorlar. Geçen hafta yazmaya sıra gelmedi, şimdi yazacağım.
En son Başak'ın 18 yaşındaki fotoğrafını bulup çıkarttılar sosyal medyada.
Başlık şu: Başak Dizer'in 18'lik fotoğrafı şaşırttı. Yahu hangimizin 18'lik fotoğrafı şaşırtmıyor ki?
Neymiş, kız onlarca estetik ameliyat olmuş.
Yani ameliyatları olmasaymış güzel görünmeyecek ve Kıvanç'ı kapamayacakmış. Alt mesaj bu... Kıvanç'ın eş seçimi bu kadar basit yani... Yahu diyelim oldu, size ne!
Sonuca bakarım ben. Ki Başak'ın onlarca estetik operasyon geçirdiğine de gram inanmıyorum.
18'lik demek daha toy demek.
Hangimiz 18 yaşımızda stilimizi, bize yakışanı bulabildik? Çocuktuk çocuk. Değil 18, benim 20'lerin sonundaki hallerim bile facia! Ne istediğimi bulana kadar nasıl korkunç moda hataları, saç kesimleri, makyajlar yaptım...
Kendimi Google'layınca tanık koruma programına girdiğimi sanıyorum.
Yapmayın Allah aşkına! Güzele güzel deyin. Mutlu insanların mutluluğuna gülümseyin. Korkmayın, iyi bakarsanız size zarar gelmez. Belki siz de üç vakte kadar mutlu olursunuz.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA