Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Başak burcunun cinsel performansı düşebilir!

İkizler:Bu sabahtan itibaren yoğun çalışmalarınızın meyvelerini toplamaya başlayacağınız huzurlu ve kazançlı bir döneme gireceksiniz. Öğlene kalmadan o dönemden çıkıp, yine eşek gibi çalışmaya devam edeceksiniz.

Başak: Cinsel hayatınızda bir süredir devam eden sorunlar yüzünden birlikte olduğunuz kişiyi yeterince mutlu edemediğinizi düşünerek, kendinizi boş yere üzüyorsunuz. Merak etmeyin, o başının çaresine bakıyor.

Yengeç: Sevgilinize SMS'le Özdemir Asaf şiirleri göndererek yakaladığınızı sandığınız romantik havayı sevgilinizden gelen ':)' yanıtı dağıtacak...

Aslan: Sabahın köründe işe gitmenizle başlayacak olan bu haftada bol bol havaların soğumasından, Galatasaray'ın transferlerinden, ikinci el araba sitelerindeki arabalardan ve 'Aşk-ı Memnu'dan bahsederek hafta sonunun gelmesini bekleyeceksiniz.

Balık: İş, aş, eş ve barınma problemleriniz dışında pek sıkıntınızın olmadığı güzel bir hafta daha sizi bekliyor... Daha önce de size esprili asparagas haberlerinden bahsettiğim zaytung. com'dan aldım, bu burç yorumlarını... Fazlasıyla esprililer... Asıl ilginç olan ise gazetelerdeki burç yorumlarından daha gerçekçi olmaları. Hayatımız iş, eş, aş sorunları ve dizi geyikleriyle geçmiyor mu? Bence gazetelerdeki burç yorumlarında radikal bir değişikliğe ihtiyaç var.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA