Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Yasaklar gişeyi patlatır

'Kurtlar Vadisi: Filistin'in Almanya'da yasaklanması elbette yurtdışı gişe hasılatını olumsuz yönde etkiler... Bu yasağın Avusturya'da da gündeme geleceği konuşuluyor. Eğer yasak diğer Avrupa ülkelerinde de uygulanırsa, PANA için bu hiç de iyi haber değil. Çünkü 'Kurtlar Vadisi'nin yurt dışında da büyük bir hayran kitlesi var. Dizi 20'yi aşkın ülkede gösteriliyor. Ancak bir de yasakların ilgiyi artırma özelliği var. Bu ilgi çığ gibi büyüyebilir, film Almanya'da vizyona girmese bile DVD satışları patlar. Tabii bu yasağın bir de Türkiye'de yaratacağı etkiyi hesaba katmak gerekiyor.

SİYASİ KRİZ FİLME YARAR
Birçok insan İsrail'in Filistin politikasına tepkili. Filmin Almanya'da yasaklanması Türkiye'deki gişe hasılatını arttıracaktır. Aslına bakarsanız İsrail ve Türkiye arasındaki siyasi krizin artarak devam etmesi, İsrail hükümetinin Mavi Marmara saldırısında kendini aklayan komik bir rapor hazırlaması da 'Kurtlar Vadisi: Filistin'e olan ilgiyi artıracaktır. 'Kurtlar Vadisi: Filistin' tüm zamanların en çok izlenen yerli filmi olursa hiç şaşırmayın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA