Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Esmersoy'un sevgilisi yok ama aldatılabilir!

Virginia Woolf'un 'stream of consciousness' tekniğiyle yazdığı romanları okurken kendi adıma hep işkence çekmişimdir.
Bu yazı tekniğinde; şimdiki zamanla geçmiş, gerçekle hayal vs. her şey birbirine girer. 'Stream of consciousness'ın Türkçe meali de 'bilinç akışı'dır... Yaratıcısına ne kadar hayran olsanız da bilinç akar, akar ve siz kaybolursunuz!
Merak etmeyin, dersimiz edebiyat değil, daha fazla kafa ütülemeyeceğim.
Lütfen önce şu haberi okuyun: "Burcu Esmersoy 'Dedektif Memoli' dizisinden neden ayrıldığını anlattı: İnsanlar beni dizide görmek istedi, denedim. Büyük bir yapım ile başlamak istemedim. Daha butik bir işte oyunculuk denemek istedim. Bundan sonra devam edeceğim bu işe...

MAGAZİNDE YENİ DÖNEM
Ben işine aşık birisiyim. Bir ilişki yaşar gibi yaşıyorum işimi. Bu da özel hayatımdaki ilişkilerime yansıyor. Çok çalışan bir kadınla birlikte olmak çok zor.
Evet, özel hayatımda yalnızım. Ancak aldatılmak yok. Cem Bey düzgün bir beyefendi, dört dörtlüktür. Ben çok yoğun çalışıyorum. Geçen Mayıs'tan bu yana neredeyse hiç görüşemedik. İş hayatı aşkı bitirdi. Şu an sadece işime vakit ayırıyorum. Güzel kadın aldatılmaz diye bir kural yok."
Bence bu haber kesin 'stream of consciousness' tekniğiyle yazıldı.
Bu tarz haber yazımı magazin basınında yeni bir sayfa açabilir ve böylece okuduğumuz her habere gülebiliriz. Tabii büyü bozulmamalı, her haber amatörce yazılmalı!
Bu noktada Burcu'yu da kutlamak istiyorum. Kafasının bu kadar bulanık olduğunu samimi bir şekilde paylaştığı için.
Bir soruda 'Dedektif Memoli'den özel hayatına, dizi oyunculuğundan aldatma kavramının açılımına nasıl bu kadar hızlı geçiş yapabilir, vallahi bravo.

BUTİK DİZİ NE DEMEK?
Bu haberin bir diğer ezber bozan tarafı ise hayatınızda bir sevgili yokken bile aldatılma ihtimalinin olabileceğini bize göstermesi!
Öte yandan kafam hala karışık... Haberde "Ancak aldatılma yok" deyip iki satır sonra "Güzel kadın aldatılmaz diye bir kural yok" diyen yine aynı insan mı? Yoksa bilinç akışında ikinci bir karakter daha mı yaşıyor?
Burcu Hanım lütfen her şeye bir açıklık getirin.
Bir de zahmet olmazsa "Daha butik bir işte oyunculuk denemek istedim..." derken butiği hangi anlamda kullandığınızı merak ediyorum.
Butik otelden sonra, butik dizi de mi yapılmaya başlandı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA