California Üniversitesi, sentetik şekerin beyin faaliyetlerini yavaşlattığını ortaya çıkarmış.
Sentetik şeker, kimyasal yöntemlerle üretimi kolay ve maliyeti de düşük olduğu için de birçok üründe bolca kullanılıyormuş.
"Bir bu eksikti" dediğinizi duyar gibiyim! Tavuk antibiyotikli, sucuk-sosis kanatlandı uçuyor, zeytinyağı ise çakma baldan bile daha sahte... Yumurtayı antibiyotikli tavuk yumurtluyor.
Hastalandığında tavuklu omlet yap, hiçbir şeyin kalmaz!
Meyve-sebze desen, eskiden hormonluydu, yine hormonlu ama şimdi bir de ilaç kalıntıları çıktı.
En iyisi ne biliyor musunuz?
Tası tarağı toplayıp kırda bayırda yaşamak. Kendin ekip, yiyeceksin!
Hem geleceğin mesleği organik tarım!
Ferit Şahenk'ten önce bu işe atılacaksınız, daha ne istiyorsunuz?
Hepsini geçtim, doğadan elde ettiğiniz saf, organik şekerle beyniniz artık daha hızlı çalışır. Vallahi cin gibi olursunuz; Kasparov gibi sekiz-dokuz hamle sonrasında gizli olan gerçeği görebilecek hale gelip aydınlanırsınız.