Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MEVLÜT TEZEL

Sen de mi Mimar Sinan Üniversitesi?

Fikir Kulüpleri Federasyonu'nun; 6 Mayıs'ta, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi'nin bahçesine diktiği 'Deniz Gezmiş heykeli' aynı gece okul yönetimi tarafından kaçırılmış!
Okul yönetimi heykeli nereye götürdüklerini açıklamamış.
Geleceğin mimarlarını, heykeltıraşlarını ve oyuncularını yetiştiren Mimar Sinan Üniversitesi'nde bile heykelden korkuluyorsa; bu ülkedeki akademik eğitimin vay haline!

DENİZ'DEN KORKMAK
Komediye bakar mısınız? Heykeli kaçırmışlar! Arkadaşının topunu saklayan çocuklar gibi...
Heykelin nerede olduğunu da söylemiyorlar!
O heykeli kaçıranlar; Mimar Sinan'ın tarihine de, duruşuna da ihanet etmiştir. "Üniversite, ilim yuvasıdır; her türlü karşı görüşe saygı duymak zorundasın" edebiyatına ise hiç girmiyorum.
Böyle bir anlayış zaten yok!
"Denizler ölmedi, ölmeyecek" sloganı meğer gerçekmiş.
Deniz Gezmiş ve arkadaşları hâlâ savaşmaya devam ediyor!
Deniz Gezmiş'lerden hâlâ korkuluyorsa; darbelerden nasıl hesap sorulacak?
Hayatını komünizmle savaşmaya adamış eski CIA Başkan Yardımcısı Graham Fuller bile "Türkiye'nin daha çok sola ihtiyacı var" dedi.
Bu nasıl bir paranoyadır; hâlâ en çok korkulan, en çok baskı gören, meydanlarda dövülen solcular! Bu ülkede zaten sol bitmiş, nesli tükenmek üzere; bari geriye birkaç numune bırakın!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA