Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

İşte üçlü itifak

Trabzon Malatya'yı geldiğine pişman etti. Gökdeniz, Yattara ve Fatih hem attı hem attırdı. 3-0'la üç puanı kaptı, zirveye mesaj yolladı

Trabzonspor ligin güçlü takımı Malatyaspor'u yenerek geçen gün takım olma konusunda gelişme sergiledi. Öyle ki saha içi yardımlaşma üst düzeyde. Herkes kendi görevinin bilincinde sahaya çıkıyor ve tüm benliğiyle mücadele etmeye çalışıyor. Maçın ilk yarısında Trabzonspor, Malatyaspor'un katı savunma anlayışını kırmakta zorlandı. Ama Malatya Gökdeniz, Yattara ve Fatih gibi hücumdaki etkili silahları durdurmak için bol bol faul yaptı. Hakemler hakkında konuşmasını sevmem. Fakat, ilk yarıda Malatya'nın 35 faulünden hiçbirine kart çıkmamasını anlayamadım. İlk yarının sonlarında Gökdeniz'le bulunan golden sonra bordo-mavili takım ikinci yarıya daha bir moralle başladı. Ve oyun üstünlüğünü tam anlamıyla eline geçirdi. 59'da da Gökdeniz'in mükemmel hareketlerle getirip Yattara'ya attırdığı golle farkı ikiye çıkardı. 81'de de Fatih skoru belirledi:3-0... Gökdeniz bana göre dünkü maçın en iyi oyuncusuydu. Attığı ve attırdığı gollerle maça damgasını vurdu. Her geçen gün komple oyuncu olma konusunda aşamalar kaydediyor. Sonuçta Trabzon, Malatya gibi yıllardır kendi alanında yenemediği rakibini geçti, şampiyonluk yolunda bir haftayı daha kayıpsız kapattı.

TRABZON MALATYA: 3-0
GOLLER:
Gökdeniz (45+3), Yattara (59), Fatih (81)
SARI KARTLAR: D'Haene / Saidou, Eren
TRABZON: Petkoviç 7 Emrah 7.5, Tolga 8,D'Haene 7, Celaleddin 7.5 Hüseyin 7 (dk.89
Mehmet Yılmaz ?)
, Lee 7.5, Szymkowiak 7(dk.70 Hasan Üçüncü 6), Gökdeniz 8 (dk.85 Volkan
?
), Yattara 9, Fatih 8
MALATYA: Fevzi 5 - Mert 4, Ömer 5, Serkan Özsoy 4 (dk.81 Mkalele ?), Eren 4 - Bülent Akın (dk.81 Serkan Bensol ?), Saidou 5.5, Toth 5,Murat 5.5 - Boliç 5, Osterc 4 (dk.56 Ferit 4)
HAKEMLER: Y.Yıldırım, Ö.Çetiner, A.Sinem

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA