Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Kazanma azmi!

Trabzonspor'da Alanzinho Engin ve Selçuk yok. Alanzinho ve Engin adam eksilterek Trabzonspor'u karşı kaleye taşıyan oyuncular. Selçuk da orta alanda önemli bir isim. Şenol Güneş bu 3 oyuncusunun yokluğunda orta sahada Ceyhun ve Sezer'e görev verirken önde Umut'un yanına Teo'yu koydu. Bu oyun kurgusu içerisinde ilk 20 dakikada Trabzonspor'da istenilen görüntüler ortaya çıkmadı. Sadece sağ kenardan Serkan ve Ömer'in uyumuyla birlikte atak girişimlerinde bulundular. Özellikle Serkan dünkü maçta Trabzonspor'u ateşleyen oyuncuydu. Bitmez tükenmez bir enerjiyle mücadele etti. Trabzonspor'un Umut'la kazandığı gole kadar orta sahada bir türlü organize olamadığını gördük. Ceyhun ile Sezer oyunun sadece savunma tarafında vardı. Colman ise bir türlü oyuna ağırlığını koyamadı. Sol kenardan ise hiçbir atak girişimi bulunmadığı için Trabzonspor gol pozisyonu üretemedi.
Umut'la kazanılan mükemmel golden sonra ise oyunu Manisaspor sahasına yıktılar ve oyunda kontrolü ele geçirdiler. Bu arada Ceyhun'un attığı gol ile moral motivasyonlarını üst düzeye çıkardılar. İkinci yarı da ise Trabzonspor 2-0'ın verdiği rahatlıkla daha kontrollü bir oyun ortaya koydu. Zaman zaman topla oynama becerisini iyi uyguladılar ve üçüncü golü yine Umut'la bularak kendileri için çok zor bir maçta 3 puan almayı bildiler.

TEO DAHA HAZIR DEĞİL
Yeni transfer Teo bu maçta gösterdi ki henüz uyum aşamasında ve fiziksel yönden hazır değil. Alanzinho ve Engin gibi topu ayağa oynayan oyuncular olmadığı zaman Teo, etkili olamıyor. Çünkü kendisi ayağa top almayı isteyen bir oyuncu. Ve de orta sahadan gelen arkadaşlarına duvar görevi yapabilecek yetenekte. Görünen o ki Trabzonspor'da sakatlıklar ve cezalılar sonucunda eksiklikler yaşansa bile sahaya çıkan oyuncuların hepsinin mücadele gücü ve kazanma azmi yüksek seviyede. Bu da takımı başarıya götüren büyük bir etken. Umut da son haftalarda takımı adına oynadığı oyun ve attığı gollerle en önemli katkı yapan oyuncuların başında geliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA