Türkiye'nin en iyi haber sitesi
İSKENDER GÜNEN

Taraftarı ile büyük

Kupayı kazandıktan sonra Trabzonspor kendi taraftarıyla buluştuğu maçta Denizlispor'u yenerek ligi beşinci sırada bitirmeyi başardı. Dünkü maçta bir kez daha görüldü ki; Trabzonspor taraftarı koşullar ne olursa olsun hep takımı ile birlikte. Şampiyonluk hasreti 27 yıldan beri sürmesine rağmen her geçen gün taraftar sayısı artan bir takım görüntüsü veriyorlar. Herhalde büyük takım olmanın en önemli kriteri bu olsa gerek.
Şenol Güneş bu karşılaşmaya çıkarken bazı farklı isimlere ilk 11'de şans verdi. Yattara, Sezer ve Ferhat ilk 11'de görev yaptılar. Maçın ilk yarısında Giray ile kazanılan golden sonra pozisyonlar bulan takım yine Trabzonspor'du. Her zamanki gibi gol noktalarında son vuruş yetersizliklerini dün akşam da gözlemledik. Umut; koşan, mücadele eden ve oynadığı her maçta rakip savunmayı en fazla rahatsız eden oyuncu. Fakat gol noktalarında bir o kadar da beceriksiz.
İlk yarının son bölümlerinde Denizlispor oyunda önce dengeyi sağladı ardından da özellikle kendi sağlarından atak girişimlerinde bulundular. Trabzonspor savunmasının büyük hatasından da beraberliği yakaladılar.

MURAT GÖZ DOLDURDU
İkinci yarıda Trabzonspor Alanzinho'nun yerine Murat Tosun'u alarak oyuna başladı. Murat Tosun, attığı mükemmel golün dışında zaman zaman çok olumlu görüntüler verdi. Dünkü görüntüsünü göz önüne getirdiğimizde daha önceki maçlarda neden şans verilmedi, doğrusu merak ediyorum.
Yatara
için de ayrı bir paragraf açmak gerekiyor. Artık sorumluluğunun bilincine varması gerekiyor. Uzun bir aradan sonra forma giydiği ilk maçta taraftarın kendisine gösterdiği sevginin boyutlarını iyi düşünmesi ve buna göre hareket etmesi şart. Önümüzdeki sezona kendisini fiziksel yönden çok iyi hazırlayarak hazır girdiği takdirde, takımı için çok büyük kazanç olacaktır.
Denizlispor küme düşmüş bir takım. Oyuncuların bu olumsuz faktöre karşın sergilediği mücadele ve sorumluluk anlayışları gerçekten üst düzeydeydi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA