Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Hayal kırıklığı

Kemal Kılıçdaroğlu, Çankaya'daki resepsiyona gelmemeyi tercih etti. Oysa herkesi şaşırtacak bir adım atabilirdi; cesaret edemedi. Sadece, "boykot olmadığını" göstermek amacıyla, milletvekillerini serbest bıraktı.
CHP Genel Başkanı, "Neden davete gidip gitmemek mesele yapılıyor?" diye soruyor. Sanki ortada gayritabii bir hal yokmuş gibi konuşuyor. Yıllardır "kamusal alana başörtüsü girmemeli" diye tartışmıyor muyuz? 2002'den sonra, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer, sadece başı açık olan eşlere resepsiyon davetiyesi göndermedi mi? 2007'den sonra, Abdullah Gül'ün ya da Meclis Başkanı Bülent Arınç'ın eşiyle bir davete gitmesi, askerlerin protestosuyla karşılaşmadı mı?
Böyle bir tartışma olduğuna göre, Kılıçdaroğlu, normalleşme adına Çankaya'da bulunmalıydı. "Artık CHP eskisi gibi değil" diyenleri hayal kırıklığına uğrattı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA