Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Plastik cerrahiden müjdeler

Çoğu kez siyaset yazıyorum. Bu defa, Paris seyahatim dolayısıyla biraz estetik dünyasına dalayım istedim. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kaldığım otele yürüme mesafesinde, Concorde meydanı üzerindeki Crillon Otel'deydi. Ama benim tercihim, onun yerine estetik cerrahı Sydney Ohana'yı ziyaret etmek oldu. İyi ki gitmişim. Sıradan bilgiler haricinde, size faydalı olacağını tahmin ettiğim iki şey öğrendim. Ohana, gevşeyen yüzdeki adaleyi, Türkiye'deki gibi "iple" askıya almıyor. Ülkemizde bazı cerrahlar bu metodu kullanıyor. Ohana, lokal anesteziyle, yarım saatlik bir ameliyat yaparak, gevşeyen adaleyi doğrudan doğruya germeyi tercih ediyor. Bu işlem, ipten daha etkili ve kalıcı; 5 yıl garantisi var.
İkinci iyi haber, saçlarını kaybeden erkeklere. Hiçbir iz bırakmayan yepyeni bir metotla, saç dökülmesine kesin çözüm. Eskiden, ense saçlarından, deriyle birlikte bant halinde kesip, saçların döküldüğü bölgeye o parçalar dikiliyordu. Şimdi saçlar teker teker enseden kopartılıyor ve gene teker teker ekiliyor. Bu yüzden de hiç ameliyat izi kalmıyor. Gene lokal anestezi... Yani korkulacak bir şey yok.
Bu yeni buluşun kadınları da ilgilendiren bir yönü var: Kaşlar... Kaş yerine dövmeye paydos... Saç gibi, kaş da ekiliyor. Böylece hanımlar, istedikleri gibi gür kaşlara sahip oluyor. İşlem lokal anesteziyle yapılıyor; bu da ayrı bir avantaj.
(Sydney Ohana, 33 Rue Schaeffer 6 Square Petrarque)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA