Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Hakan ne yazmıştı?

İşteOray Eğin'in bahsettiği Ahmet Hakan'a ait yazıdan bir bölüm:
"...Akşam'ın birinci sayfasındaki anonsun başlığı şuydu: "Fehmi Koru, Gül'ün Kürt Sorunu Şifresini Anlattı..." Altında ise şu ifade vardı: "Gülay Altan'ın kaleminden Yarın Akşam'da."
.....
"Fehmi Koru röportajı"na bir tür "Obama röportajı" muamelesi çekilmesindeki tuhaflığı görmezden gelelim... Peki bundan 15 gün önce Akşam'ın Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya'nın yazdığı yazıyı nereye koyacağız? Bakın ne diyor yazısında Küçükkaya: "(Gazeteci) Fehmi Koru, (patronumuz) Mehmet Emin Karamehmet'e, 'Gazeteni okumuyorsun, başın derde girecek' diyor. Bunu derken, 'Gazetende benimle ilgili yazılar çıkıyor, bu senin başına dert açacak, benim devletin tepesindekilerle, etkili bakanlarla çok iyi ilişkilerim, TMSF'de dostlarım var' mesajını veriyor. Bu kadar da olur mu? Devleti yönetenler, kurumların başındakiler, senin kişisel intikamını, kendilerine verilen kamu otoritesini kullanarak almayı düşünebilirler mi? İnsaf!"
.....
Artık elimizde, "Gazetenin sahibine vur / Gazetenin manşetine kurul" şeklinde özetleyebileceğimiz hayli işe yarar, hayli kullanışlı ve hayli sonuç alıcı bir mücadele yöntemi var..." (Ahmet Hakan- 22 Mayıs 2009-Hürriyet)

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA