Türkiye'nin en iyi haber sitesi
NAZLI ILICAK

Zeus ve Deyus

Ses kayıtlarını ciddiyetle taramazsan, işte böyle komik duruma düşersin! Hürriyet, haberi manşetten duyurdu: "Zeus nasıl oldu Deyus?"
Nedim Şener, telefonda Uğur Dündar'a, Yunan Tanrısı'na atfen, "Büyük Zeus" demiş. Böyle demesinin sebebi de, Hürriyet yazarı Yılmaz Özdil'in o günlerde Ayşe Arman'a verdiği röportajda, Uğur Dündar'dan "Televizyonun Zeus'udur" diye söz etmesi. Dinleyen polis, notu, "Büyük Deyus" diye tutmuş.
Güler misin, ağlar mısın! Adam "Zeus"u "Deyus" anlıyor ama aklına "Bu başka bir kelime olabilir mi?" diye şüphe düşmüyor. Bir kere Zeus'tan haberdar değil. Ayrıca, böyle bir hitap şeklini, hiç sorgulamadan Şener'e yakıştırıyor. Uğur Dündar'ın karşılık olarak gülmesi bile, aklını başına getirmiyor. Belli ki, onun gözünde Dündar, kendisine "Deyus" diyene kahkahayla cevap verebilecek kadar belkemiksiz biri.
Bu tarz belgeler, davanın özünü zedeliyor... Haberiniz olsun!
Gazeteci dedikodusundan delil klasörü çıkartmaya kalkışırsanız, polis zabıtları magazin basınına döner. İtibarsızlaştırmaya çalıştığınız gazeteciden, daha da itibarsız bir duruma düşersiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA