Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

Ya 'salata-soda kadınları' gelirse!

Cem Boyner anlattı. Nişantaşı'nın en işlek noktasında yer alan Beymen binası inşa edilirken, en büyük yer giriş katında yer alan kafe-restoran Brasserie'ye ayrılmış. Ancak ne var ki, Beymen'de satılan en güçlü markalardan Prada ilk başta 'olmaz' demiş.
Ne de olsa Prada, girişinde kafe bulunan bir mağazanın iyi satış yapacağına inanmayanlardanmış. Boyner, ' Biraz kafe alanını daralttık, biraz Prada'yı öne çıkardık ve sonunda Brasserie'yi açmayı başardık' diye anlatmıştı. Haliyle, mağazanın en iyi yerine konan Brasserie'nin bu kez de 'iyi ciro yapıp yapmaması en büyük korku haline gelmiş. Boyner, bir gün ekip arkadaşlarıyla oturup, tahminler yürütmeye başlamış. 'Buraya kimler gelir?' İş adamları gelir, şu grup gelir, bu grup gider derken, Boyner, espriyle karışık, 'İnşallah salata-soda kadınları gelmez. Gelirse, işte o zaman yandık" demiş.
Sahi, siz de çevrenizde salata-soda kadınları görüyor musunuz? Hani yediğine içtiğine dikkat eden ve hiç tüketmeyen!
Neyseki Boyner'in korktuğu olmamış. İş dünyasının da bir süre sonra buluşma noktası haline gelen Brasserie yaptığı ciroyla işverenini pek bir mutlu etmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA