Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ŞELALE KADAK

İstanbul mağazası New York'a örnek oldu!

Godiva CEO'su dekorasyonuyla tüm dikkatleri üzerine çeken İstanbul Godiva mağazasına atıfta bulunarak, bazı tasarım dergilerine de kapak olan bu mağazanın bire bir aynısını New York'un en gözde caddesi olan 5. Avenue'da açtıklarını anlatıyor. Hong Kong ve Çin'de açılan yeni mağazalara da İstanbul mağazası örnek oluyor. Godiva, 7 şehirde 20 mağazaya ulaştığı Çin için 2012'nin ejderha yılı olması nedeniyle üstünde ejderha motifi olan çikolatalar üretiyor.
Başta Asya olmak üzere birçok bölgede içinde Godiva çikolatası olan sıcak ve buzlu yeni bir içecek üretimine de geçiliyor. İlk kez bu yıl dondurma üretmeye başlayacak olan Godiva, 250 mağazasıyla en güçlü olduğu pazarlardan biri olan Japonya'da, ilk etapta beş mağazada yeni dondurmanın test satışlarını yapıyor. CEO'dan öğreniyoruz ki doğal felaketlerle altüst olan Japonya'da bu yıl Godiva satışları yüzde 10 artmış.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA