Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MELİHA OKUR

Para sihirbazı Cem Yılmaz

Bu akşam Lütfi Kırdar'da özel bir konser var. Borusan Filarmoni Orkestrası bu yıl da geleneksel konserini verecek. Onursal şef her zaman olduğu gibi Gürer Aykal. Konuk şef ise stand-up ustası Cem Yılmaz. Biletler 85 liradan satışa çıktı. Kulislerde bilet fiyatının 400 liraya kadar yükseldiği konuşuluyor. Konserden elde edilecek gelir, Borusan Kocabıyık Vakfı kanalıyla yurtdışında müzik eğitimi almak isteyen öğrencilere burs olarak gidecek.
Bilet satmak için bundan daha iyi bir konuk şef seçilir mi? Çünkü Yılmaz, Türkiye'nin en iyi şişman kedisi. (Krizde şirketlerine çok para kaybettiren küresel şirketlerin CEO'larına verilen isim.)
Her koşulda para kazanmayı biliyor. Para kazanma sihirbazı! İyi iş çıkarsa da, Yahşi Batı gibi kötü bir filme imza atsa da, sponsorluk nasıl alınır, biliyor. Bana göre, kötü iş yapıp, şirketlerden bol para alabilmek her babayiğidin harcı değil.
Konuk şeflik inşallah böyle olmaz!!!

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA