Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MELİHA OKUR

Artık emekliyim

Davayı kazanmış gibi konuşuyorsunuz?
Ama bana yapılan yanlışlar da kabul edilmeli. Bunu kabullenecekler... Devletsen, "Benden önceki beni ilgilendirmiyor" diyemezsin! Benim derdim devletle değil, şahıslarla değil. Benim derdim, kraldan çok kralcı olmak isteyen hırsızlarla...
Kimleri kastediyorsunuz?
Avukatlarıma söyledim... TMSF'nin eski başkanı Ahmet Ertürk ve yardımcısı Fethi Çalık hakkında suç duyurusunda bulunacaklar. Uluslararası hukuku Türkiye'ye öğretmeye çalışacağım. Ben, Recep Tayyip Erdoğan ve Abdullah Gül ile aynı kanaatte olmayabilirim. Ama onların, yakın çevreleri tarafından yanlış yönlendirildiğini düşünüyorum. Onlar da vatanseverler. Toplumun yüzde kaçının oylarıyla oraya gelmişler... Bu hükümetin yaptığı iyi işler de var.
Hiç mi hatanız yok sizin?
Hepimiz insanız, hepimiz hata yapabiliriz. İnsanların hata yaptığında hatalarını kabul etmesi gerekir ki, hataları kabul etmek insanı olgunlaştıran bir şey.
Bir gününüzü nasıl geçirdiğinizi anlatır mısınız?
Çok spor yapıyorum. Çok kitap okuyorum, okuduğum kitabın adını söylemeyeceğim. Çok güzel bir aşk yaşıyorum. Çocuklarımı çok seviyorum. Paris'i seviyorum. Çocuğumun adı da Paris...
Çalışmıyorsunuz ama... Emekliye ayrıldım.
SSK'dan mı?
Yoo, kendi kendimi emekli ettim. Bundan sonra Türkiye'nin hava sahasından bile geçmem.
İş hayatına dönmeyecek misiniz?
Yok, yok... Artık yurtdışı da dahil, ne iş olacak hayatımda, ne de siyaset. Hepsini bıraktım. Çok çalıştım ben... Çok yoruldum. Bundan sonra dinleneceğim. Sadece benden çalınanların bedelini isteyeceğim, o kadar.

Interpol'ün kırmızı bültenle aradığı Cem Uzan, Paris'te jet-set'in kaldığı Le Meurice otelin lobisinde böyle görüntülendi.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA