Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

2010 tekne top 5'i

1. Tekne Top 5'i olur da Bülent Ersoy'u kim geçebilir? Bülent Ersoy'un Altın Kelebek 2010'a tekneyle yaptığı giriş kesinlikle bu yıl bir numara.
O şapkasıyla Bülent Abla da bir çeşit tekne içinde tekne gibiydi maşallah.
2. Şahan'la Ayşe'nin tekne açılımı... Buradaki Ayşe ben oluyorum. Şahan'la teknede sezonu bir açtık pir açtık değil mi ama... Koydum kendimi ve tekne öpücüğümü iki numaraya.
3. Angelina Jolie ve Brad Pitt'in Bodrum'a geldiği söylenen hayalet tekne... O tekne hiç gelmedi ama olsun, magazin gündemi bir hafta hayalet tekneyle coştu mu coştu. Hakkını teslim edelim.
4. Kenan Doğulu'nun teknede sabah esnemesi... Belinde beyaz havlusu, gözleri uykulu kollarını sağa sola açan, gerinen bir Kenan Doğulu. Güzel kareydi...
5. Akıbeti belirsiz damat Önder Bekensir'in tekne atlayışı bu listeye girmeyecek de ne girecek? Onun yerinde olsam balıklama değil çivileme atlardım denize. Adam zaten çakılmış çakılacağı kadar...

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA