Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Ünlülerin aşkları bizi niye ilgilendiriyor?

Sanki başka derdimiz yokmuş gibi. Sanki bizim hayatımız tıkırındaymış gibi. Sanki bu bilgilerin bize bir yararı varmış gibi ünlülerin aşk hayatlarını merak ediyoruz.
Diyelim Sinem Kobal sevgilisinden niye ayrılmış, hâlâ her sosyal medya paylaşımında ona gönderme mi yapıyormuş.
Diyelim Beyazıt Öztürk niçin hâlâ evlenememiş.
Cem Yılmaz'la Ayşe Hatun Önal nasıl tanışmış.
Meryem Uzerli kızının babası Can Ateş ile barışacak mıymış? Ay sakın barışmasınmış.
Peki bu merak niye? Bence şöyle:
1. Başkalarının üzerinden kendi hayatımızın monotonluğuna hareket katılması.
2. Gördünüz mü bizim başımıza gelenler ünlülerin de başına geliyor hissiyatı ile geçici yürek ferahlaması. Bkz: aldatılan ünlü kadınlar, aşkı onlar da bulamıyorlar, onlar da ayrılıyorlar vesaire.
3. Ünlüleri arkadaş sohbetlerine meze yapıp onların görüntüdeki 'harika' hayatlarından intikam alma arzusu.
4. Onlara hayranlık ve merak duyarken bir yandan da ben daha ahlaklıyım, ben daha düzgünüm, ben daha doğruyum, huzurluyum iddiası ile çamaşır suyunda öfkeleri, kıskançlıkları, olmamışlıkları yıkama ihtiyacı. Yani feci bir kafa karışıklığı.
5. Bir çeşit bitmeyen pembe dizi takibi. Tabii sosyal medyanın da katkısı büyük. Ünlü dediğin artık kapı komşun gibi bi'şey. Tabii ki hakkında her şeyi bilecek, dedikodusunu yapacak, onunla sevinecek, ona üzülecek hatta ondan nefret edeceksin. Senin o senin.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA