Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AYŞE ÖZYILMAZEL

Hayaller sorular sorunlar

Yangında kaçıracağı ilk üç şey kendi, kendi ve yine kendi olan insanlara güvenmemekte fayda var.
Mekanın adı 'Gizli Kalsın' peki müdavimleri ünlülerden sebep bitmeyen dedikoduları ve magazin haberleriyle bu adın ironisi kime kalsın? 'Gizli Kalsın'da hiçbir şey gizli kalmıyor ki zaten bu devirde ne gizli kalıyor ki.
Eğer kurallarının altını daha kalın kalemlerle çiziyorsan, her şeyin başına önce kendi mutluluğunu koyuyorsan, gönül ferahlığın bütün başarıların, koltukların, alkışların önüne geçmişse büyüyorsun demektir. O reklamda dedikleri gibi kirlenmeyi bilemeyeceğim ama büyümek güzel, üzer ama yine de güzel.
Geçen gün bir arkadaşım işiyle ilgili çıkmaza düşmüş, artık nereye gideceğini, ne başarabileceğini, ne isteyeceğini bilemez hale girmişti ve şöyle dedi: "Ben bu noktadan ilerisini hayal etmemiştim ki, hayalim bu kadardı, gerçekleşti ve ben şimdi ne yapacağımı bilemiyorum". n Yeteri kadar hayal diye bi'şey yok, olmamalı.
Hayal kurmayı elden bırakmayacaksın amaaaa hayallerini de kısmayacaksın.
Sen büyük hayaller kur, en büyüklerini düşle, en imkansızları imgele olmayacağını nereden biliyorsun.
Stil ödülleri dağıtıyorlar. Ne güzel.
Modayı, şık kıyafetleri, hoş kadınları kim sevmez. Ve fakat geceden gördüğüm fotoğraflarda küçük bir sorun vardı, ödüller iyiydi de stil neredeydi? Kim farklıydı, kim özeldi, kim stil sahibiydi?
Başkalarına güvenin kırıldıkça kendine güvenmeyi öğreniyorsun. O da hiç fena bir sonuç sayılmaz, değil mi ama.
Türkiye'nin en büyük gazetelerinden biri internet sitesinde okurlarına sordu: "Adriana Lima-Acun Ilıcalı ilişkisi sizi nasıl etkiledi?". Vallahi billahi sordu. Cevap veriyorum; öyle hırslandık, öyle hedef büyüttük ki hepimiz sevgililerimizden ayrıldık, hayatımız tepetaklak oldu, yemeden içmeden kesildik, arkadaşlarımıza tavır aldık, birlik dirlik kalmadı.
Yahu ne olacak. Bize ne başkalarının ilişkisinden. Biz zaten kendi hayatımızla zor başa çıkıyoruz. Tövbe Yarabbim tövbe.
Bu arada yeri gelmişken bir kadın olarak belirtmek isterim. Özellikle güzel kadınların yanına hiçbir erkeği yakıştıramama, altında çıkarcı sebepler arama hastalığı kol geziyor. İyi de ne biliyorlar ki.
Güzel kadın, yakışıklı, zengin erkek arar diye bi'şey yok ki. Belki gülüşünü sevmiştir, belki sevişini sevmiştir, belki verdiği güven duygusuna kapılmıştır. Her şey görüntü mü, ün mü, para mı yapmayın Allah aşkına.
İki kişinin ilişkisi söz konusuyken üçüncülere susmak düşer.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA