Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Sınırlar çizildi

Ligde şans çok şans bulamayan oyuncuları için, düzenli bir periyot yakaladı Aykut Kocaman... Türkiye Kupası maçının bir hafta sonrasında Avrupa Ligi... Göztepe eşleşmesi ile bir hafta sonra bir maçları daha var. Kazanmak zorunda olmadığı bir karşılaşmada, hem maç eksiklerini gidermeleri, hem de Avrupa tecrübesi yaşamaları adına son on birinde iki mecburi değişimle sahadaydılar. İyi mücadele ettiler ama iyi oynamadılar.
Tribünler konsantre zorluğunu giderecek derecede dolu ve istekleydi. Taraftar, merak ettiği gençleri, oynamayan ama beklentiler taşıyan Krasic- Bienvenu gibi oyuncuları görmek için geldi. Zorlu mücadelede rekabetin içine girip, kendileri için oyuna girdiğinde heyecan yaratabilecek umut isimler arıyorlardı. Muhtemelen bulamadılar.
Kocaman kazansaydı; hem takımı Türkiye'de ilke imza atacak hem de kendi kariyerlerinde ilki gerçekleştirecekti. Umursamadı...Fazla puan toplayan olmak yerine, oyuncu kazanmanın peşine düştü. Elbette stada gelenler de, televizyondan seyredenler de yenilgiyi izlemek istemezler. Ama teknik adamların, kenarda bekleyenlere test uygulamak ve onları yedeklik baskısından kurtarmak için bu fırsatları kaçırmamaları gerekiyor. Alex Ferguson'un, son iki Şampiyonlar Ligi maçında ne kazanacağı parayı, ne de toplayacağı puanı çok umursamaması gibi. Kulübesini formda tutmak, bir plan düşündüğünde de sokacağı oyuncunun verebileceklerini hesap etmek için strateji uyguladı Aykut Hoca... İki enstantane pozisyondan, iki gol yakaladı Borussia... Fenerbahçe'de o da yok aslında. Stoch dışında farklı ve hazır olduğunu gösteren bir oyuncu çıkmadı. Serdar ve Egemen yüz yüze çok yakalandılar ve beceremediler. Orta sahanın Topuz-Selçuk ikilisi ile çok düz olduğunu söylersek yanılmayız. Onlar akıl koyanların destekçisi olabiliyorlar sadece. Recep için daha gidecek çok yol var. Takımdaki ağabeylerinden de beklenen desteği bulabildiğini söyleyemeyiz.
Grubunu lider bitirdi Fenerbahçe. Şubat ayında başlayacak yeni ve zorlu yol için kura gününde "Umarım bize çıkmaz" diye konuşan rakipler yarattı. Ne yapabileceklerini ve sınırlarını öğrendiler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA