Türkiye'nin en iyi haber sitesi
GÜRCAN BİLGİÇ

Sonraki hamle!

Ersun Yanal, şampiyonluktan bir ay sonra ekranlara ve sayfalara gelebildi. Kontratı uzatıldıktan sonra, yeni dönem için neler planladığını öğrenmek için meraktaydık. Ama sadece sezonu anlattı, anekdotlara yer verdi. İstatistikler açıkladı, en iyi olduklarından da bahsetti. Daha iyi olmak adına planları nelerdi? Ne söyledi, ne de anlattı. Önümüzdeki sezon daha hızlı bir Fenerbahçe mi izleyeceğiz? Daha genç bir takım mı oluşturmak istiyor?
Hedef dördüncü yıldız. Çok güzel... Bunun için neyi daha farklı yapacak?
Belki hepsi aklında var ama bunların altını çizen, ipucu veren yorumu yok. Doğrudur; F.Bahçe tüm istatistiklerde birinci. Zaten döt hafta kala şampiyonluğunu ilan etmesi de bu yüzden. Ama oyun kurgusunu sadece fizik güç üstüne kurup, devamlı koşarak ve mücadele ederek yaptılar bunu. Şimdiki plan daha fazla antrenman, daha çok kuvvet ve daha çok koşmak mıdır? Ya da istatistiklerde eksik kalan kısımlar mı? Daha çok isabetli pas. Daha hızlı pas, daha çok adamla hücum etmek mi?
Her şey bir yana bunun için kadro kalitesi yeterli mi, oyunda dönüşüm olacaksa, kadroda da olacak mı? Ersun hoca hiçbir şey söylemedi. Umarım bir fikrinin olmadığından değil, bunları bir sır olarak kendine saklamak istediğindendir. Vizyonsuzluğun kol gezdiği bir ortamda, Yanal'ın daha fazla ışık saçmasını bekliyorum.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA