Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Kalite belirledi

İki takım açısından da zor bir maçtı. Beşiktaş iki haftadır kaybediyor, Fenerbahçe ise Alex'siz Türkiye'deki ilk maçına çıkıyordu. Dün yine gördük ki ne kadar fazla koşarsan koş, kaliten yoksa kazanamıyorsun. Öncelikle Beşiktaş'ın transferlerinin hepsi birer fiyasko. Kaleci McGregor geldiğinden beri hiçbir şey yapmadı. Onun uğruna Cenk harcanıyor. Escude hayatında kaç defa sol bek oynamış? Dün gece ilk yarıda Beşiktaş'ın sol kanadına dikkat edin; işledikçe işledi.
Beşiktaş oyuna baskılı başladı. Fenerbahçe ise ilk yarıda oyunu kendi sahasında tutmayı düşündü ama aynı Fenerbahçe çıkıp çıkıp vurdu. Sow belki de bu senenin en güzel ve jeneriklik golünü atarken Beşiktaş defansı arasında gidip gelebilecek kadar fırsat buldu. Gökhan Gönül'ün ilk golde topu alışı, sürüşü ve vuruşu mükemmeldi. Ama Beşiktaş orta sahası ve defansının onu seyretmesi inanılır gibi değil. Bir takımın sağ beki maçın üç golünün ikisini atıyorsa rakip bir kez daha düşünmeli. Bunu da düşünmesi gereken adam Samet Aybaba.

Yankaya kontrol edemedi
İlk yarı Beşiktaş pas yapıyormuş gibi göründü ama hepsi ikinci bölgede. Yani Fenerbahçe ceza alanına pek giremediler. Böyle olunca da etkiliymiş gibi görünen Beşiktaş, ilk devreyi 2-0 mağlup kapattı.
F.bahçe Alex'siz kazanıyor; sular şimdilik duruldu. Beşiktaş ise süratle inişte. Oturan Quaresma'ya yılda 3 milyon 750 bin Euro veren Beşiktaş, sözüm ona aldığı futbolcularla kolej takımı oluşturmuş. Ne kolej takımı? Alınan hiçbir futbolcu Beşiktaş'ın oyuncusu değil. Gelelim hakem Özgür Yankaya'ya... Maçı kontrol edemedi, kötü maç yönetti. Maç 0-0'ken Necip'e Fenerbahçe ceza yayının önünde yapılan sarı kartlık faulü es geçti. Bazı faul tespitleri yanlış. İbrahim Toraman'ın fırçasına cevap veremedi. Ersan'a iki defa sarı kart göstermesi gereken pozisyonlarda da arkasını döndü. İnanılır gibi değil!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA