Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

F.Bahçe'de tuhaf şeyler...

Fenerbahçe'de tuhaf şeyler oluyor. Birden aynı anda hem Emre hem de Volkan sakatlanıp Manisa'ya gitmiyorlar. Sonra Emenike 11'de başlamıyor ama ikinci yarı kurtarıcı olarak sahaya alınıyor. Dün geceki F.Bahçe'ye bakıyoruz, kendi seviyesinin defalarca altında ve futbol adına hiçbir şey ortaya koymayan bir görüntüdeydi.
Bir rivayet Emre'nin Emenike kadroda olduğunu öğrenince (!) Volkan'ın da 11'de başlamayacağını anladığında sakatlandığı şeklinde. Ve bu tablo, F.Bahçe'yi sahada çok olumsuz etkilemişe benziyor. Orta sahada Diego dışında ne yaptığını bilen yok. Alıştığımız kenar beklerin hücumlarının yerinde yeller esiyor. Webo ne havadan ne de yerden var. Sahnede ise mütevazi kadrosu, büyük hocası ve tilki golcüsüyle Akhisar vardı. Gekas deyip geçmeyin! Tip olarak lokantacıya benzese de Türkiye'de pozisyon oyununu en iyi bilen santrfor. İlk golde koşusu ve vuruşu mükemmel. İkinci golde de arka direğe doğru koşuyormuş gibi davranıp, koşuyu yarıda kesip Bekir'den uzaklaşıyor ve golü yapıyor. Kariyerine baktığımızda da Bundesliga'nın gol krallarından. Üstelik Akhisar'ın toplam maliyeti Emenike ile Meireles'in maliyetinin daha altında.
Sonuçta F.Bahçe beklemediği bir yenilgi aldı. Böyle yenilgiler sezon içinde doğal karşılansa da F.Bahçe için bazı şeylerin kaynadığı ya da yanlış gittiğini söyleyebiliriz.
Caner'in hareketlerine bakıyoruz, disiplinsizlik diz boyu. Pekala oyundan atılabilirdi. Diğer oyunculara bakıyoruz sorumluluk ve fedakarlık yok. Ersun Yanal döneminde bunların pek azı yaşanmıştı. Ama şimdi dördüncü haftadan itibaren yaşanıyor.
Deniz Çoban çok yetenekli bir hakem olmasa da dün akşam iyi maç yönetti. Eleştirim; ya Caner üzerinde sert disiplin kuracaktı ya da oyundan atacaktı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA