Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

Galatasaray’ın geleceği satıldı

Galatasaray'da transferin son gününde Melo ve Telles'in gönderilip Grosskreutz'un alınmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?
Melo ve Telles'i satmak Galatasaray'ın geleceğini satmaktır. Alex Telles'i niye veriyorsun? Sen Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaksın. Hele hele Melo! Kadronu zayıflattın. Yeni transfer ettiğin Grosskreutz, Fenerbahçe'nin Mehmet Topuz'udur. Kariyeri iyi olabilir ama son dönemde düşüşte. Geçen sezon ne oynamış ki bu adam? Şubat'tan beri yok. Borussia Dortmund amatör takımında oynamış. Borussia Dortmund bu adamı sana cüzi fiyata bırakıyorsa bu işte bir kıllık vardır zaten.

Aydınus nabza göre şerbet verdi

Konya-G.Saray maçında düdükleriyle iki takım tarafından da eleştirilen Fırat Aydınus'un yönetimini nasıl buldunuz?
Hakem yönetimleri bu hafta kabul edilemez boyuttaydı. Konya'da Fırat Aydınus bütün dengesizliklerin içinde oldu. G.Saraylı Carole'a verdiği ilk sarı kart kesinlikle hatalı. Hamle topaydı ve temas topa yapıldı ama sarı kart geldi. Carole'ün oyundan atılışından sonra bütün düdükler G.Saray lehine çalmaya başladı. Malesef Türk hakemleri skora göre düdük çalmayı, nabza göre şerbet vermeyi çok iyi biliyorlar.

Fenerbahçe bölüm bölüm iyi oynuyor

Transferde fırtına gibi esen F.Bahçe'de Nani ve van Persie gibi isimler ağırlıklarını koymaya başladı. F.Bahçe'nin lig ve Avrupa maçlarını değerlendirdiğinizde ortaya nasıl bir görüntü çıkıyor?
F.Bahçe bölüm bölüm çok iyi oynuyor. Pazar günkü Antalyaspor maçında da 5-10'ar dakikalık periyotlarda çok iyi oynadılar. Bu bölümde de kişisel becerilerle goller geliyor. Mesela ilk devre biterken van Persie'nin müthiş ortası Nani ile golü getirdi. Yine 96'da Nani'nin bireysel vuruş yeteneği üç puanı getiren unsur oldu. Ama F.Bahçe maçın genelinde tempolu ve taktik anlamda çok iyi oynayamıyor.

Bülent Yıldırım baskı altında o faulü verdi!

F.Bahçe-Antalya maçında Bülent Yıldırım'ı nasıl buldunuz? Hataları var mıydı?
Bülent Yıldırım için çok kötü bir geceydi. İkinci yarıda Nani'ye yapılan bir hareket var. Ben o pozisyonu penaltı olarak değerlendirmem. Penaltı olarak değerlendiren hakemi de fazla eleştirmem ama 96. dakikada verilen serbest vuruş tam bir komedi. Faulle alakası yok. Hakemin gözü önünde Diego kendini yere bıraktı. Bu uydurma faulle de F.Bahçe'nin golü geldi. Şayet Yıldırım, Nani'ye yapılan pozisyonun baskısı altında kalmasaydı o faulü de vermezdi diye düşünüyorum.

Şenol Güneş bu tabloya alışık değil

Ligin ilk üç haftasında Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş sizde nasıl bir izlenim uyandırdı?
Beşiktaş zaman zaman dengesiz oynuyor. Göreceksiniz bakın bu sene çok farklı kazanıp ama buna karşılık olarak da çok tuhaf kaybedecekleri maçlar olacak. Aslında bu tablo Şenol Güneş'e aykırı bir tablo. Şenol Güneş'in ne yaşam biçiminde ne de antrenörlük hayatında böylesine çelişkilere yer olmamasına rağmen Beşiktaş şimdilik böyle bir tablo içinde.

Trabzonspor'un tüm zamanlardaki en iyi kadrosu

İkide iki ile lige başlayan Trabzonspor Akhisar'a takıldı. Bordo-mavili takımda geçen sezonlara göre fark görüyor musunuz?
Ben Trabzonspor'un bu yılki kadrosunu tüm zamanların en iyi kadrosu olarak düşünüyorum. Akhisar'a puan kaybetmeleri önemli ama hala liderle aynı puandalar. Trabzonspor'un Şota ile daha da başarılı sonuçlar alacağını düşünüyorum.

Sivas maçında facia yaşandı

Ligde diğer maçlarda yaşanan hakem hataları için yorumunuz nedir?
Sivasspor-Osmanlıspor maçı hakemler açısından felaket bir geceydi. Hakem Tolga Özkalfa bir diş hekimi. Zaman zaman iyi maçlar yönetiyor ama asla çok yetenekli bir hakem değil. Görünen o ki o da baskı altında. Türk hakemleri baskı altında kaldıklarında inanılmaz saçmalıyorlar. Sivas'ta da bu saçmalıklardan biri yaşandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA