Türkiye'nin en iyi haber sitesi
AHMET ÇAKAR

G.Saray ağır şekilde soyuldu

SABAH Spor'un usta kalemi Ahmet Çakar, geride kalan haftada spor dünyasında yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Şampiyonluk yarışı, Galatasaray'daki kaos, Trabzonspor'daki kriz ortamı, yapılan hakem hataları ve gündeme bomba gibi düşen Maria Sharapova'nın dopingli çıkması konularında açıklamalarda bulunan Çakar, yaptığı tespitlerle yine çok konuşulacak. İşte Çakar'ın sorularımıza verdiği çarpıcı yanıtlar:

G.SARAY TARAFTARI TEŞHİSİ YANLIŞ KOYDU

Galatasaray, Burak Yılmaz için "8 milyon Euro'ya sattık" diye açıklama yaptı. Ama meğerse 1 milyon Euro'su komisyon olarak menajere verilmiş.. 2 milyon Euro da Trabzon'a gidiyor. Kaldı 5 milyon Euro.. Bu yaşananlar için ne diyorsunuz.. Galatasaray yönetimi çok mu amatör?
Galatasaray'da dünya komedi tarihine geçecek ya da fıkralar ansiklopedilerinde yayınlanacak olaylar devam ediyor. Benim bildiğim bir oyuncuyu satarken değil, alırken komisyon ödersiniz. Ayrıca 8 milyon Euro'ya giden bir oyuncu için menajerlik parasını da anlamış değilim. Ama yıllardır söylüyorum; bu olay için değil ama daha önceki yıllarda yaşanan birçok transferde kimlerin malı götürdüğünü ben tahmin edebiliyorum, camia tahmin edebiliyor ve en önemlisi Allah biliyor. Maalesef G.Saray son yıllarda ağır bir şekilde soyuldu. Sakın 'soyuldu' ithamından Özbek ve ekibini kastettiğimi düşünmeyin. Onların iyi niyetinden şüphem yok ama işi bilmedikleri ve birçok olayda da beceriksiz oldukları konusunda kuşkum yok.

Galatasaray taraftarı bazı futbolcuları yerden yere vuruyor.. Özellikle de Umut Bulut.. Umut'u yerden yere vurmak çözüm mü? Umut giderse dertler bitecek mi? Burak gitti.. Melo gitti.. Ama sorunlar büyümeye devam etti.
Galatasaray taraftarı yıllardır teşhislerini yanlış koydu. Başkaldıracakları zaman büyük başkan diye alkışladılar. Bazı oyuncuları tabulaştırdılar ve bazı iyi niyetli ama yetenekleri sınırlı futbolcuları da tu kaka ettiler. Eğer teşhis yanlış olursa tedavi ve reaksiyonlar da yanlış olabiliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA