Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Ligin en iyisi LuaLua

Aslında beklendiği kadar gol oldu maçta. İki takım da bol bol pozisyona giren ve hızlı oynayan ekiplerdi. Ancak ilk yarıda kaleci Bora'nın sakatlığı ve oyunun birkaç kere durması oyunun hızını, beklentinin altına indirdi. Hatta ilk yarılarda nadir gördüğümüz 5 dakikalık bir uzatma geldi.
Karabükspor'un aldığı sonuçlar nedeniyle deplasmanlarda bir özgüveni var. Tek fark, genelde geriye düşmeden öne geçip, oyun yapılarına uygun hale getiriyorlardı maçı. Ve bol bol da kontratak şansı yakalıyorlardı. İlk yarıda golle birlikte oyuna henüz girmesine rağmen Tomic'in çıkardığı vuruş dışında pozisyon yok.
İkinci yarıda ligimizin bence en iyi oyuncusu LuaLua'yı alarak başladı Mesut Bakkal. İkinci golü yemelerine rağmen; hatta ve hatta 10 kişi kalmalarına rağmen LuaLua'nın etkili oyunu Karabük'e iki gol getirdi. Karabük'ün gol pozisyonuna girmede problemi olmadığını yine gördük. Beşiktaş'ın da sezon başından beri verdiği pozisyonları (2 farkla öne geçmesine rağmen) yine gördük. Bu konuda bir düzelme göremedik siyah-beyazlılarda. Tabii ki cezalıların olması ve savunma tertibinin sürekli değişmesi bunda etkili. Beşiktaş'ta oyuncuların tamamı, bireysel anlamda kendilerinin altında kaldı. Buna rağmen kazanabilirlerdi de.
Mesut Bakkal, Erdem'i devrede çıkarır sandım, hatta atılmadan bir dakika önce yine sarı kartlık bir müdahalede bulundu. Mesut Hoca, muhtemelen çıkaracaktı ama zaman bulamadı ve ikinci sarıdan atıldı Erdem. Beşiktaş geçen haftaki G.Saray mağlubiyetini unutmamış. Tedirgin ve güvensizlerdi.
Yunus Yıldırım beğendiğim bir hakem ama dün kötü maç yönetti. Bence Beşiktaş'ın yediği ikinci golün başlangıcı faul. Sinan'ın çizgide kafayla çıkardığı topta da yanlış karar verdi.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA