Türkiye'nin en iyi haber sitesi
RIDVAN DİLMEN

Radikal çözüm lazım

Öncelikle Eskişehirspor'u tebrik ediyorum. Diğer Anadolu kulüplerinin aksine bu berbat sahaya kazanmak için çıktılar.
Oyunu ağırlaştırmadılar.
Futbol oynamaya çalıştılar ve bir puanı aldılar.
Eskişehir'in iki tane stoperi bu bozuk zeminde forması çamur olmadan sahadan çıktı. Demba Ba'nın vurdum duymaz bir görüntüsü vardı. Beşiktaş hızlı oynamaya çalışan bir takım. Karşısında kendisi de hızlı oynamak isteyen bir Eskişehir buldu. Bilic'in yaptığı iki değişiklik de doğru değildi. Olcay bu zeminde takunyayla bile oynardı.
Sadece İstiklal Marşı okunurken duran bir Olcay'ı neden çıkardı gerçekten merak ediyorum. Olcay sana 1-0 iken de lazım, 1-1 iken de... İki haftadır Bilic onu çıkarıyor. Bu artık alışkanlık haline geldi. Her an gol atabiliyor diye değil, her oyunda kaldığı için ben Olcay'ı sahada tutarım.
Beşiktaş için konuşulacak en önemli sorun ise stattır. Öğrendiğim kadarıyla bir Beşiktaşlı taraftar, Çarşıdan çıkıp ancak iki saatte Olimpiyat Stadı'na gidebilmiş.
Bence Beşiktaşlı yöneticiler yayıncı kuruluş ile oturup görüşsün ve maçlarını gündüz oynasın.
Başka çareleri yok.
Maç saat 22.00'de bitti, stattan çıkan bir Beşiktaşlı saat kaçta Tuzla'daki evine gidebilir?
Beşiktaş'ın Başakşehir'e gitmekten başka bir alternatifi yoksa maçlarını mutlaka gündüz oynamalı. "Benim stadın olana kadar maçlarımı gündüz oynamak istiyorum" diyecek Futbol Federasyonu'na... Gündüz saatlerinde Olimpiyat Stadı'nda rüzgar da bu kadar etkili olmaz. Bunun bir de kışı var. Gündüzleri hava sıcaklığı fark eder. Dün UEFA gelse bu sahada maç oynatmayabilirdi. Akşam saat 6-7'de evinde olacağını bilen taraftar, gündüz Olimpiyat Stadı'ndaki maça gider. Beşiktaş yönetimi bu sorunu mutlaka masaya yatırmalı.

Sadece İstiklal Marşı okunurken duran bir Olcay'ı Bilic neden çıkardı merak ediyorum

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA