Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FATİH DOĞAN

11 yürekli adam

O an... Maçın en can alıcı, en heyecanlı ve en duygusal anı, 60. dakika.. Olcay Şahan asisti yapıyor, aylardır Demba Ba ve Mustafa'ın ardında forma fırsatı bekleyen Cenk Tosun fileleri sarsıyor. Bütün takım tek yürek olmuş Mustafa Pektemek'in formasıyla sevinç pozu veriyor. Aslında kardeşlik pozu.. O Mustafa ki TV başında sargılı suratı, bir gözü ödemden kapandığı için tek gözüyle maçı seyrediyor.
Emin olun ki; 11 numaralı forması arkadaşlarının elinde yükseldiğinde "Allah'a şükür kırıklar nedeniyle beynin hasar almadı, görme kaybın olmadı. 2-3 ay sonra sahadasın" tesellileriyle sıkıntılı geçen birkaç günün ardından gözüne birkaç damla yaş düşse de moral değerleri zirveye yükseldi. Bazen bir maçı kazanmaktan öte değerler vardır.. 11 hatta 17 yürekli adamın arkadaşlık adına paylaştığı duygular ve değerler gibi.. Her iki takım da gruptan çıkmayı garantilediği için kaybetmenin faturasının olmadığı bir maçtı. Ancak Tottenham karşısında kazanan Beşiktaş'a çok şey kattı.

BEŞİKTAŞ NELER KAZANDI?
- Mustafa'ya sarılıp karakterli bir takım olduklarını cümle aleme haykırdılar.
- Gruptan lider çıkıp 3 cephede de lider Beşiktaş diye nam saldılar.
- Bir başka İngiliz takımı Arsenal'den G.Saray'ın 4 yediği ortamda Türkiye'nin tesellisi ve gururu oldular. Ülke puanına katkı yaptılar.
- Demba Ba'sız da kazanabileceklerini gösterip ve 7 önemli eksik, A2'den 3 takviye ve 17 kişilik kadroyla adeta destan yazdılar.
Özetle : Beşiktaş, Tottenham'ı yenerek taraftarının YÜREKTEN alkışını, rakiplerinin ve de bütün Türkiye'nin BÜYÜK SAYGISINI kazandı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA