Türkiye'nin en iyi haber sitesi
MURAT ÖZBOSTAN

Fenerbahçe: 0 Hakan Arıkan: 0

Maçın benim için iki adamı vardı.. Biri Trabzonspor kalecisi Hakan Arıkan diğeri ise hakem Bülent Yıldırım'dı.. Herhalde Trabzonspor'un ligin devre arasında yaptığı en faydalı iş, Kayserispor'dan kaleci Hakan Arıkan'ı transfer etmek olmuş.. Trabzonsporlu kaleci, adeta tek başına Fenerbahçe'ye karşı direndi desek abartı yapmış olmayız.. Bordo-mavili takımın diğer futbolcuları Hakan'a çok da uyum sağlayamadı.
Trabzonspor'un performansı benim için hayal kırıklığı oldu.. Bu kadar maliyetli bir takımdan daha doğru dürüst bir futbol beklerdim açıkçası.. İsimlere tek tek girmeyeceğim.. Trabzonspor bir puanı Hakan Arıkan'ın sayesinde aldı.. Siz dünya kadar para harcıyorsunuz bir takım kuruyorsunuz ve şu anda ligin zirvesinin çok çok gerisinde kalıyorsunuz.. İlk 3'e girme şansınız yok.. İlk 4'e girme şansınız da çok zor..

HAKEMİN İŞİNİ ZORLAŞTIRDILAR

Ve hakem.. Bu kadar büyük tartışmalar, açıklamalar, söylemler sonrası Bülent Yıldırım zor şartlarda iyi bir maç yönetti diyebiliriz.. İki takım futbolcuları da Bülent Yıldırım'ın işini zorlaştırmak adına her şey yaptılar. Her düdüğünde yanı başında isyan ettiler. Hatası yok muydu? Tabi ki vardı Yıldırım'ın. Ama şu şartlara bakılırsa gayet iyi bir maç yönetti. Kendisini tebrik etmek lazım.
Fenerbahçe'ye gelirsek.. Fenerbahçe oyunun tek hakimi olan taraftı. Bu da doğaldı. Ev sahibi takımdı.. 40 bin kişilik bir desteği vardı arkasında.. Maçı kazanmak adına her şeyi yaptılar ama becerikli ayakları yoktu. Zaten o ayaklar fırsatları atsa, skor Fenerbahçe adına çok mutlu olurdu. Yarışta iki puan kaybetti. Bu puan kaybı Fenerbahçe'ye yarışta bir yara vermez.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA