Türkiye'nin en iyi haber sitesi
ERMAN TOROĞLU

Beşiktaş, G.Saray'ı geçer!

G.Saraylı futbolcuların çoğu sahte oynuyor. Her şeyini vererek oynayan bir Melo, bir de Muslera...
G.Saraylı oyuncular hakemi bile zorlayamadılar. Düşünün G.Saray takımının halini!

Bir şarkı var, "Bu kitaba bir hoca lazım, bana bir koca lazım o da bu gece lazım" diye devam eden.
Dün gece öyle bir geceydi. Kayserispor'a mucize bir üç puan lazımdı küme düşmemek için. G.Saray'a şampiyon olmak için yine bir mucize üç puan lazımdı. Kayserispor kendi mucizesinin başlangıcını yaptı. G.Saraylı futbolcuların çoğu sahte oynuyor. Her şeyini vererek oynayan bir Melo var, bir de Muslera. Çoğu yalan rüzgarı. Sarı-kırmızılılar pres yapalım diyorlar, yarım yamalak. Hücum yapalım diyorlar o da aynı.
Geriye dönük daha fazla oynuyorlar.
Ama 90+5'te dönemiyorlar.
Aslında G.Saray'ın özetini Schalke maçından sonra Drogba yaptı, "G.Saray'da bazı şeylerin değişmesi lazım. Ama ben teknik direktör değilim" dedi. Çünkü Drogba dışarıdan bakan birisi. Her şeyi de yaşıyor. Bence en doğru teşhisi o koyar. Acaba dinleyen olur mu bilemem. G.Saray sahada tek bir beyin olarak iş yapmıyor. Herkes kopuk kopuk. Hajrovic sol ayaklı ama sağ dışta oynayan bir oyuncu. Diyorlar ki, "İçeri girerek topa vurur". İyi güzel de her topa vurdu ama vurduğu 10 topun 6 tanesinde arkadaşları bomboş. Hepsi gol olur.
Onların nerede olduğunu görmüyor bile. At gözlüğü takmış kendi koridoruna bakıyor. Sneijder zaten keyifsiz. Gitmek istiyor, belli. Yani G.Saray'a neresinden bakarsanız bakın fiyasko.
Mancini bir oyuncu değişikliğinde giren oyuncunun eline taktik değişiklikle ilgili bir kağıt veriyor.
Giren oyuncu da bu kağıdı Selçuk'a veriyor. Selçuk kağıdı okuyor, buruşturup atıyor. Ben rakip futbolcu olsam o kağıdı alır okurum. Belki işime yarar. Hatta alırım kendi hocama yollarım, çözsün diye. Hiçbir şey yapmasam o kağıdı yırtıp yere atarım. Eğer G.Saray kaptanı bunların hiçbirini yapamıyorsa G.Sary'da kaptanlık bandına layık değildir. Şaka gibi ama gerçek. G.Saray böyle mücadele etmeye devam ederse futbolcular böyle sorumsuz oynamaya devam ederse Beşiktaş onları geçer. Hakem nasıldı derseniz.
Maçın neticesine etki etmedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA