Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

İstekliydi ama...

Ligde çok da fazla iddianız olmasa da futbolda hep kazanmak isterseniz. Galatasaray da artık lig maçlarını bu düşünceyle oynamak zorunda. Tabii ki gelecek yıl için iyi bir takım oluşturma düşüncesindeler ve bunun için de kazanırken oyunu doğru oynamak zorundalar.
Dün akşam Galatasaray'ın kazanmak için isteği vardı belki ama çok da üretken olamadılar. Özellikle son vuruşlarda yaşadığı sorun takımı rahatlatacak skora ulaşmasına engel oldu. Galatasaray, Milan Baros'un takıma katılmasıyla birlikte hemen hemen ideal öndeki üçlüsüne kavuştu diyebiliriz. Baros tam anlamıyla hazır değil. Eski formuna dönmesi için birkaç maça daha ihtiyacı var. Ayrıca Arda Turan'ın da dönmesi bu bölgeye önemli bir katkı sağlayacaktır.
Galatasaray'ın karşısında ligde daha çok puana ihtiyacı olan bir Bucaspor vardı. Puanı ne kadar istediklerini de dün gece sergiledikleri futbolla gösterdiler. Sürekli gol aradılar. 'Bu maçı kazanabilirim' düşüncesiyle oynadılar. Son dakikalarda da net bir gol kaçırdılar. Çok pozisyona girdiler ancak istedikleri sonucu alamadılar.

HAGİ KARAR VERMELİ
Galatasaray için bence artık önemli olan gelecek sezonun takımını planlayabilmek. "Bu orta sahayla mı?" diye sorarsanız, çok zor... Takviye yapılması şart. Galatasaray'ın 10 numara olarak ifade edilen futbolcuyu kesinlikle bulması lazım. Orta sahadaki üçlüye baktığınız zaman sadece Culio'nun gelecek sezona taşınabileceğini düşünüyorum. Ayrıca orta sahadan çıkıp gerçek yeri olan savunmaya geçen Sabri'nin çok daha verimli olduğunu gördük. Artık Hagi'nin Sabri'yi nerede kullanacağına karar vermesi lazım.
Hagi yaptığı açıklamalarda, takımı kendisinin kurmadığını ve Galatasaray'ın bu halde olmasının kendisinin suçu olmadığını vurguluyor. Takımı sezon başında almasa da devre arasında kendi istediği transferler yapıldı. En azından oyun anlamında sahaya farkını yansıtması gerektiğini düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA