Türkiye'nin en iyi haber sitesi
METİN TEKİN

Sezonun Gol Kralı belli

Trabzonspor'un devreye ikide iki yaparak başlaması, play-off iddiasını sonuna kadar sürdüreceğini gösterdi. Belki de bordo-mavilileri avantajlı duruma geçirdi bile diyebiliriz. İstanbul BŞB maçları Trabzonspor için deplasman gibi olmuyor kesinlikle. İstanbul'da yine kendi seyircileri önünde oynadılar.
Oyuna baktığımızda belki topa daha çok sahip olan İstanbul BŞB'ydi ama daha çok pozisyon bulan Trabzonspor'du. Etkili olmaktan bahsedince sezon başından, hatta geçen seneden beri tek bir isim öne çıkıyor: Burak Yılmaz. Özellikle yaptığı santrfor koşularıyla her an oyunun ve pozisyonların içinde bir Burak izliyoruz. Bir takım için böylesine etkili olmak kolay bir iş değil. Bu sezonun şampiyonu kim olacak belli değil ama gol kralı şimdiden belli diyebiliriz.

AYKUT YETERSİZ KALDI
Trabzonspor'un dengeli ve hatasız oynayan bir savunma dörtlüsü vardı. Orta sahada yeni yeni yer alan Aykut'un fizik kalitesi ve pozisyon bilgisi yeterli belki; ama yaratıcılık ve beceri anlamında yetersiz kalıyor. Sahadaki yeni transferlere gelince belki çok erken olacak ama Olcan koşu özelliğiyle Trabzon'u bir vites yükseltecek gibi görünüyor. İlk golde de rolü çok büyük. Trabzon'un aldığı 3 puan son dakikalarda olsa da onlar için ligin akışında çok önemli olacaktır.
İstanbul BŞB'nin yeni ismi Tom Silva, transfer olduğu zaman çok iyi oyuncu olduğu söyleniyordu fakat dün akşam bunun izlerini gördüğümüzü söyleyemeyiz.
NOT: Maç oynanırken İstanbul'a gelmek üzere yola çıkan Trabzonsporlu 4 gencin trafik kazasında öldüğünü öğrendim. Futbolun etrafındaki bu acı olaylar olunca maçın da anlamı kalmıyor. Bu futbol tutkunu 4 gence Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA