Türkiye'nin en iyi haber sitesi
LEVENT TÜZEMEN

Yanal da beğenmedi

Ersun Yanal: "Değişimi ve başarıyı birlikte kovalarken, sonuç futboldan daha önemli. Ben de bu kadar kötü Türk Milli Takımı görmemiştim" dedi Ersun Yanal: "Değişimi ve başarıyı birlikte kovalarken, sonuç futboldan daha önemli. Ben de bu kadar kötü Türk Milli Takımı görmemiştim" dedi

Milli Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal, 2-0'lık Arnavutluk galibiyetinin ardından ortaya konan futboldan memnun olmadığını açıkladı. Yanal, "Bir yandan yeni bir takım yaratıyoruz bir yandan da tüm Türkiye için çok önemli olan 2006 Dünya Kupası hedefinin peşindeyiz. Başarıyı ve değişimi birlikte kovalıyoruz. İkisi birarada yürürken, bizim için sonuç futboldan daha önemli. Grupta neticeyi belirleyecek takımlardan biri olan Arnavutluk karşısında kazanmamız gereken bir maçta üç puanı aldık. Ortaya konan futbolun beğenilmediğini görüyorum. Ben de Türk Milli Takımı'nın bu kadar kötü oynadığını hiç görmemiştim. Ama 'Çok iyi oynadık' deyip kazanamadığımız maçlar da oldu" diye konuştu.

"Grupta avantaj bizde"
Gürcistan maçı için "En büyük hedef oyunumuzu rakibe kabul ettirmek. Bunu başarırsak istediğimiz puanları alacağımıza inanıyorum" diyen Yanal, Danimarka ve Yunanistan'ın Cumartesi kazanmaları hakkında da "Grupta yarışa sonuna kadar devam edeceğiz. Rakipler kazanmış olabilir ama grupta avantaj bizde. Çünkü onlarla evimizde oynayacağız" değerlendirmesini yaptı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA