Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Beşiktaş turu istemiyor

UEFA sınavları geldi çattı. Beşiktaş ve Galatasaray'ı haftasonundaki maçlar ışığında nasıl görüyorsunuz?
İki takımın maçları üzerinden UEFA sınavları hakkında bir şey söylemeye imkan yok. İkisinde de saha ve hava koşulları ortada. Bu şartlarda futbol oynatan federasyonu sorgulamak gerek. Haydi, ligi erteleyemiyorsun. Meteoroloji "24 saat sonra hava düzelecek" diyor. Hakemler 24 saat ertelemeye cesaret edemiyor. G.Saray maçında 157 bilet satılmış. Bu, Canaydın kadar, Haluk Ulusoy'un ayıbı. Türk halkına, Türk sporuna sahip çıkan kimse yok. Herkes kendi hesaplarının peşinde. Medya da kış uykusunda. Kıyameti koparacaklarına, "Ulusoy gene aday" diye zil takıp oynuyorlar. Böyle başa böyle traş. Top zıplamıyor, yerden gitmiyor, seyir zevki yok, seyirci yok. "Terim ne yapmak istedi de yapamadı" diye ne tartışacağız? Ya da hurafelerle uğraşan, "11'e koyunca atamıyor, sonradan girince atıyor" diyen Lucescu'ya ne diyeceğiz?
Villarreal'i de seyrettik; sıradan bir İspanyol takımından 4 yedi..
Villarreal'in bir şey oynadığı yok. Ama G.Saray ne oynuyor ki, Villarreal'in ne oynadığı bizi ilgilendirsin. Diyelim geçti G.Saray Villarreal'i; ne olacak?
Benim üzüldüğüm takım Beşiktaş. Luce'nin korkaklığı olmasa Şampiyonlar Ligi'nde devam edecekti. Şimdi UEFA'da tur arıyor. Kura çekiminden beri Beşiktaş cephesine bakıyorum, "Biz Valencia'yı geçeriz. UEFA Kupası'nın favorisiyiz" diyen bir kişi yok. Ne başkan, ne teknik direktör, ne de menajer.. Beşiktaş'ı yönetenler, Valencia çıktı diye için için bayram yapıyor: "Elenirsek eleştirilmeyiz!" Avrupa'nın en iyi kadrolarından birine sahip Beşiktaş'ı bu kafa mı yönetmeli? Beşiktaş'ı yönetenlerin ağzını bıçak açmıyor, sezon başından beri "Bu Beşiktaş, Avrupa'nın en iyi kadrolarından birine sahip" diyen Hıncal, Beşiktaş düşmanı! Beşiktaş, Valencia'yı geçecek güçte ama ne yazık ki buna benden başka inanan yok. Valencia da ligin başındaki hızını sürdüremiyor.
Ya İtalyanlar ile oynayacak olan G.Antep ve G.Birliği?
Gaziantep beklemediğim kadar kötüydü. F.Bahçe fevkalade güzel, fevkalade akıllı bir top oynadı ve attığı 5 golü fazlasıyla hak etti. Ama G.Antep'in de % 60'lar düzeyinde sahip olduğu topla yapabileceği bir şeyler olmalıydı. Top ayaklarında ama bir şey yapamıyorlar. Nasıl ümitli olayım? G.Birliği eskisi kadar etkili futbol oynamıyor. Başarıyla yaptıkları bir tek şey var, rakip atakları başlarken faulle durdurmak. Bu taktiği, Türk hakemler yutuyor. Avrupalılar yutar mı, göreceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA