Türkiye'nin en iyi haber sitesi
HINCAL'IN YERİ HINCAL ULUÇ

Daum'u kimse anlamıyor

Daum'un G.Antep maçında Ümit'i kullanış tarzını nasıl yorumluyorsunuz?
Sevgili Kazım kardeşim, "Hıncal Uluç çıldırmış" dedi. Fener medyası da Daum'un çıldırdığını iddia ediyordu. Türkiye, araştırma yapanı kabul etmez. Kör değneğini belleyecek, hep öyle gidecek, onu alkışlarlar. Luce'nin kahraman, Daum'un felaket olmasının sebebi bu. Ben, "Fener medyası Daum'u anlamaz" diyordum. Beşiktaş medyası da anlamıyormuş meğerse.. Daum, gelecek yılın Avrupa Şampiyonu Fenerbahçe'sini araştırıyor; Lucescu 0-0, 1-0 ile Türkiye Şampiyonluğu'nu hedeflerken.. Bu araştırmalar devam edecek.
Van Hooijdonk ve Nobre'nin yakın adam markajıyla oynatılacağını Daum adını bildiği gibi biliyor. İki santrfor sağa sola deparlar yaptıklarında, adam markajı savunmada boşluklar yaratır. Fevkalade iyi şut atan bir orta saha oyuncusu bu boşluğu bırakanları perişan edebilir. Maçtan sonra bunları söylemek ve yazmak ne kadar mantıklı, ne kadar kolay görünüyor. Marifet, bunu maçtan önce düşünmek ve cesaretle uygulamak. Nobre, Van Hooijdonk, Tuncay ileride.. Bir de Ümit Özat taşını ileri sürer ve kaybedersen, benim Allah'lık medyam adama "Sen kim, satranç kim? Git de dama oyna!" der. Fener medyasının şaşkınlığını sabah keyifle okudum. 5-1'i nasıl yazacaklarını bilememişler. Bir hafta önce yerin dibine soktukları Daum, F.Bahçe'ye arka arkaya iki hafta sezonun en iyi futbolunu oynattı. F.Bahçe-D.Bakır ve G.Antep-F.Bahçe futbol adına yılın en güzel maçlarıydı. Tabela 2-2 olunca anlamadılar. 5-1 olunca ne yazacaklarını şaşırdılar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA